SIZEGUIDE & INFO ABOUT GLOVES

Handske Størrelser

Det er nemt at finde sin størrelse i HANDSKER og de fleste af os kender vores størrelse, men er du i tvivl kan du finde gode råd herunder. Alle handskestørrelser er baseret på Europæisk standard.

Mål med et målebånd omkredsen af din flade hånd fra mellem tommel og pegefinger, rundt langs knoerne.

Det du måler i cm. dividerer du med 2,7

Eksempel:  omkreds målt til  23 cm divideret med 2,7 =  8,52 altså er du str. 8,5 (nedrund altid.)

Fingerlængden på handsker er gradueret efter handskens bredde/størrelse.

Dame størrelser:     

Herre størrelser:

Vi ser ofte at handskestørrelsen er den samme som skostørrelsen men med skindhandsker er der tale om skind der kan strække sig forskelligt afhængigt af skindtypen. 

Hovedparten af vores handsker kan købes i følgende størrelser som dækker 95% af os i Europa.

Damer størrelserne:             6,5 – 7 – 7,5 – 8 – 8,5           

Herre størrelserne:               8 – 8,5 – 9 – 9,5 -10 – 10,5 – 11  

enkelte også i str. 7,5 – 11,5 og 12.

Skind

Skindhandsker skal som god regel sidde pænt til om hånden fordi de fleste skindtyper udvider sig i brug. Forede skindhandsker vil derfor altid være med strik, fleece eller pels som er i stand til at udvide sig tilsvarende.

Hvis dine nye skindhandsker sidder godt men er lidt for lange i fingrene kan du trygt regne med at de efter nogen tids brug bliver lidt kortere da skindet på netop fingrene vil danne lidt rynker. 

Handskerummet – Deichmann Brands anvender skind fra  Lam – Får -  Ged – Okse – Hjort. Vi er kritiske i vores valg af skind og vores producenter er professionelle handskemagere som kan deres håndværk og som ved hvad vi kræver af dem.

Skindfarver

Regn altid med at stærke skindfarver kan smitte af. Særligt ved brug af uforede skindhandsker i stærke farver kan du derfor i nogle tilfælde opleve en afsmitning på dine hænder. 

Fortyper

Fleece – Lambswool 80% uld/20% acryl –Lambswool/Cashmere uld blend – ægte lammepels – 3M Thinsulate.

Vi ønsker det bedste for dig og at du bliver tilfreds med dine handsker. Er du utilfreds med noget kontakt os venligst. Er du tilfreds må du også gerne kontakte os. Ros er altid godt.  deichmannbrands@mail.dk