INFO OM VINTAGE SMYKKER

Vintage smykker dækker over en bred vifte af smykker af ældre dato.

Vores smykker her på HANDSKERUMMET.DK er enten unika, ofte håndlavede, eller en del af en kollektion/produktion fra 70erne 80erne og 90erne.

 Smykkerne i de tre årtier var relativt store, sjove og ofte forbundet med et tema.

Vores smykke samling er omfattende og er bestemt værd at gå på opdagelse i, nogle ad dem stammer helt tilbage fra 40’erne.

 Samlingen inkluderer alt fra fine gamle brocher i bjergkrystal, vintage Orion perler, "Simili" halskæder og øreklips til store sjove og farverige øreringe fra 70’erne og 80’erne.

 Vi har her på webshoppen håndplukket et lille udvalgt af de mange fine smykker, der vil løbende komme nye, i takt med at nogen bliver solgt.

Vi har gæster/kunder fra bl.a. Tyskland, England, Sverige og Danmark, professionelle indkøbere, stylister og samlere som gentagne gange besøger vores fysiske butik i København for at se og købe disse varer.

 Fra 1980erne og 12 år frem håndlavede vi alle smykkerne til de Internationale modeshows i Bella Centret under Scandinavian Fashion Week.

 Hvis du søger noget specielt er du velkommen til at besøge vores butik, og opleve de mange unika smykker som ingen andre har. Skal du til fest er udvalget særlig stort.

 Deichmann Brands – Handskerummet – Østergade 26 c – Bernikowgården – 1100 København.