INFO OM VINTAGE SMYKKER

Vintage smykker dækker over en bred vifte af smykker af ældre dato.

Vores smykker her på HANDSKERUMMET.DK er enten unika, ofte håndlavede, eller en del af en kollektion/produktion fra 70erne 80erne og 90erne.

Smykkerne i de tre årtier var relativt store, sjove og ofte forbundet med et tema.

Vores smykke samling er omfattende og bestemt værd at gå på opdagelse i, nogle af dem stammer helt tilbage fra 40’erne.

Samlingen inkluderer alt fra fine gamle brocher i bjergkrystal, vintage Orion perler, "Simili" halskæder og øreklips til store sjove og farverige plast øreringe fra 70’erne og 80’erne.

I november 2023 udstiller vi på Gisselfeld Juletorv og ved den lejlighed vil disse smykker, sammen med et udvalg af vores handsker, kunne ses og købes.

Vi har her på webshoppen håndplukket et lille udvalg af de mange fine smykker, der vil løbende komme nye, i takt med at nogen bliver solgt.

Vi har gæster/kunder fra bl.a. Tyskland, England, Sverige og Danmark, professionelle indkøbere, stylister, tøjdesignere og samlere som gentagne gange besøger os for at se og købe disse varer. Hører du til en af de nævnte kategorier kan du ringe til os og aftale et besøg i vort showroom. Tel. 4031 8922

 Fra sidst i 1980erne og 12 år frem håndlavede vi alle smykkerne til de Internationale modeshows i Bella Centret under Scandinavian Fashion Week.

 Deichmann Brands – Handskerummet – Showroom - Prins Carls Vej 13 - Vemmetofte - 4640 Faxe.